Musik og underholdning

Kurt Bo

Det er blevet tradition, at Kurt sparker byfesten i gang. Under et stort træ, der giver ham lidt skygge i den bagende sol, giver Kurt den gas med sin guitar og charme. En god blanding af populær musik, blandet med små historier og vittigheder. Så er vi klar til AT SLIPPE HYGGEN LØS.

Angry Birds

Søndag d. 28. maj kl. 13.00 får vi besøg af sjove og elskede figurer Angry Birds som med spil, tv og film har

underholdt og betaget både store og små verden over. Ved LIONS Byfest I Ringsted kan børn og barnlige sjæle møde og opleve flere af figurerne fra Angry Birds The Movie 2 som trækker fulde huse i biografer landet og er en kæmpe succes for hele familien. Det er første gang nogensinde af figurerne springer ud af spil, film og tv for at tage på tourné i Europa med deres tour bus. Og den tur går altså forbi Ringsted.

Figurerne fra Angry Birds lover et live show fyldt med sang og musik. Ikke nok med det, for efter showet stiller figurerne op til ”meet & greet” og fotosession hvor man kan få en krammer og tage billeder m.m.

Det bliver 100 % børnehøjde, med masser af sjov samt et manuskript baseret på eventyr, sang og musik m.m. fra både TV, film og spil og med ”levende” Angry Birds figurer som optræder med hjælp fra en kendt børne konferencier, som med sikker hånd hjælper og guider hele familien igennem et aktiverende børne event.

Efter showet uddeles der gratis fan- og autografkort med billede af figurerne, samt en overraskelse på bagsiden som børene kan tage med hjem efter eventet.

Kunne du tænke dig at opleve nogle af Angry Birds figurerne live, så kom med til LIONS Byfest i Ringsted søndag d. 28. maj kl. 13.00. Det foregår i Klosterlunden – det bliver garanteret en sjov dag.

Spisearrangementerne

Claus ”Lennon” Nielsen

Claus Nielsen har dedikeret sig selv til at promovere John Lennoins musik. Det gør han så godt, at han blandt andet har indspillet dobbelt-albummet ‘Hold on John – a John Lennon Tribute Vol 1’ med 35 af Beatlens hovedsageligt mindre spillede solo-numre. Til foråret udkommer såmænd nummer to, ‘Starting Over’ med tilsvarende mængde sange. Du kan opleve vaskeægte John Lennon stemning til spisearrangementerne fredag og lørdag aften i LIONS Pavillonen. Hvis du køber entre til et af spisearrangementerne får du muligheden for at opleve Claus ”Lennon” Nielsen på scenen.

Jørgen ”Elvis” Billing

Det var utroligt populært, da Jørgen Billing, ved byfesten i 2022, satte sig på scenen med sin guitar og sang Elvis numre, så man var i tvivl om den rigtige Elvis var kommet tilbage. Siden de helt unge teenage år har Jørgen været en tro fan af Elvis Presley og har ved mange festlige lejligheder givet prøver på sin fortolkning af hans sange. ”Jeg forsøger ikke at lyde som en tro kopi af Elvis” udtaler Jørgen, ”men synger dem som jeg nu engang lyder”.

Du kan opleve Jørgen Billing til spisearrangementet fredag aften i LIONS Pavillonen. Hvis du køber entre til et Helstegt Pattegris får du muligheden for at opleve Jørgen ”Elvis”Billing på scenen.

Dansefesterne

Yes2Day

Yes2day har eksisteret i over 15 år. Bandets fokus er en blanding af 50’er, 60’er og mere aktuel musik som har nogle fælles træk: publikum morer sig, får lyst til at danse og musikken er rock ’n roll og blues baseret i alle mulige afskygninger. Fra Elvis til Ramones, Gary More, Bamses Venner til Gasolin’ og hvorfor ikke Shubidua med deres mest rockede numre, eller The Stones, eller vores egen interpretationer af The House of the Rising Sun, These Boots are made for Walking med flere? Bandet vil være der for publikummet og ikke omvendt. Bandet består af garvede musikere: Lene som forsanger. Morten som er en fantastisk lead guitarist. Jørgen en kraftfuld rytme guitarist. Piero på bas. Og Lars på trommerne. De sidste to lægger sådan en kraftig bund til musikken, at man slet ikke kan lade være med at danse.

The Black Devils

Black Devis er et Originalt 60’er orkester. Musik er jo følelser og minder, og med Black Devils får du rigeligt af begge dele. Især når du oplever dem live.

Bandet spiller musik fra rockens barndom, 50’erne og 60’erne

The HICKS

Et band som spiller 60’er musik så det lyder som ‘dengang’. Repertoiret består af Beatles, Rolling Stones, Credence Clearwater Revival og mange andre numre som var på hitlisterne i tresserne. Bandet har eksisteret med sin nuværende besætning siden 1995 og har altid stået som garanti for et fyldt dansegulv. Tilsammen har gruppens medlemmer mere end 180 års spilleerfaring og har altid haft et bestemt formål – nemlig at underholde publikum.

I gruppen ser og hører vi:

Mogens Mathiessen – guitar og leadsang

Niels Arbo – leadguitar og sang

Kim Nielsen – trommer og sang

Klaus Johansen – elbas og sang