Musik og underholdning

Kurt Bo

Det er blevet tradition, at Kurt sparker byfesten i gang. Under et stort træ, der giver ham lidt skygge i den bagende sol, giver Kurt den gas med sin guitar og charme. En god blanding af populær musik, blandet med små historier og vittigheder. Så er vi klar til AT SLIPPE HYGGEN LØS.

Spisearrangementerne

Claus ”Lennon” Nielsen

Claus Nielsen har dedikeret sig selv til at promovere John Lennoins musik. Det gør han så godt, at han blandt andet har indspillet dobbelt-albummet ‘Hold on John – a John Lennon Tribute Vol 1’ med 35 af Beatlens hovedsageligt mindre spillede solo-numre. Til foråret udkommer såmænd nummer to, ‘Starting Over’ med tilsvarende mængde sange. Du kan opleve vaskeægte John Lennon stemning til spisearrangementerne fredag og lørdag aften i LIONS Pavillonen. Hvis du køber entre til et af spisearrangementerne får du muligheden for at opleve Claus ”Lennon” Nielsen på scenen.

Jørgen ”Elvis” Billing

Det er populært når Jørgen Billing sætter sig på scenen med sin guitar og synger Elvis numre. Man bliver helt i tvivl om den rigtige Elvis er kommet tilbage. Siden de helt unge teenage år har Jørgen været en tro fan af Elvis Presley og har ved mange festlige lejligheder givet prøver på sin fortolkning af hans sange. ”Jeg forsøger ikke at lyde som en tro kopi af Elvis” udtaler Jørgen, ”men synger dem som jeg nu engang lyder”.
Du kan opleve Jørgen Billing til spisearrangementet fredag aften i LIONS Pavillonen. Hvis du køber entre til et Helstegt Pattegris får du muligheden for at opleve Jørgen ”Elvis”Billing på scenen.

Dansefesterne

Rock Revival

Rock Revival er et Creedence Clearwater Revival tribute band. Når drengene går på scenen, får man rig mulighed for at danse til og synge med på alle klassikerne fra dette fænomenale band med storhedstid fra 1968-1972.

Tænk blot tilbage på numre som Proud Mary, Who’ll stop the rain, Up around the bend, Down on the corner, Bad moon rising, Hey tonight og mange flere. Dertil kommer også de senere numre fra frontmanden John Fogerty’s efterfølgende solokarriere.

Der er så meget nerve og livsglæde i alle disse sange (uden sidste holdbarhedsdato), at man simpelthen ikke kan undgå at blive i godt humør.

Med stor respekt for originalversionerne, giver band’et en overbevisende performance, hvor deres energi, entusiasme og spilleglæde brænder helt igennem og blæser ud over scenen og helt ned til de bagerste rækker. 

Rock Revival er Creedence for fuld udblæsning – så husk din luftguitar. Når musikken strømmer ud af højtalerne – strømmer folk ud på dansegulvet!

Glæd jer til en varm, intens og energisk god gang svedig rock and roll.

Absolute Band

Spiller de bedste covernumre fra 70-90’erne, som vil få jer til at feste på dansegulvet hele natten. Lad os skabe uforglemmelige øjeblikke sammen!

Scouts

Scouts har rødder helt tilbage til 1964 hvor 2 af de nuværende medlemmer af bandet var med til at starte det. Såvel dengang som nu var det den melodiøse musik der var i højsæde og man spillede datidens mange populære numre. I 1967 opnåede man at blive kaldt for ”De Danske Beach Boys”. Der er ikke mange af disse surf sange tilbage på repertoiret, men til gengæld en lang række andre meget dansevenlige af slagsen. I dag består Scouts af Finn Holmberg – guitar & sang, Piero Verdiani – bas, Johnny Frost – trommer & sang og Jørgen Billing – keyboard & sang.

Hicks

Hicks er et band som spiller 50’er og 60’er rockmusik. Har eksisteret siden 1995 og spillet et utal af jobs i hele landet. Vi nærmer os nu de 30 års samarbejde med de samme 4 herlige mennesker. Det er der vist ikke mange andre Bands som kan klare.

Memory Lane

Fire rutinerede musikere der er gået sammen om glæden ved at spille alle de gode numre fra 60.erne, med en forkærlighed for Cliff og The Shadows. En oplevelse, med alle de dejlige guitarnumre, spillet helt autentisk – blandet med alle de kendte hits fra de glade 60ere.

Chimbos Revival

Chimbos Revival er garant for et professionelt show, hvor egne udgivelser og klassiske Rock ‘n’ Roll hit’s fra 50’erne og 60’erne sparkes ud over scenekanten på en måde, så alle føler sig inddraget og underholdt, på små som store scener – og til din private fest. Ingvar ”Chimbo” Kristensen leverer med sin fantastiske stemme og helt særlige guitarstil et af de mest autentiske bud på et upoleret og uforfalsket Rock ’n’ Roll Show med det bedste fra 50’ernes og 60’ernes musikskat fra England og USA.