Musik

Kurt Bo

Det er blevet tradition, at Kurt sparker byfesten i gang. Under et stort træ, der giver ham lidt skygge i den bagende sol, giver Kurt den gas med sin guitar og charme. En god blanding af populær musik, blandet med små historier og vittigheder. Så er vi klar til AT SLIPPE HYGGEN LØS.

Kurt spiller fredag d. 3. juni kl. 15.00 – 17.30, under det stort træ udenfor LIONS Pavillonen i

Kat Herlo.

Den sjælfulde sanger/sangskriver Kat Herlo har udgivet tolv personlige sange på sit debutalbum. Med Things We Avoid inviterer den danske musiker lytteren på en stor rejse gennem hendes personlige oplevelser med sorg, savn, uopfordret kærlighed og fortvivlelse. Og ligesom hjertesorgen river dig fra hinanden, giver Kat Herlo den moderne datingkultur en total overhaling. Kat Herlo optræder som den første under spisningen fredag aften.

Det er i Lions Pavillonen fredag d. 3. juni kl. 19:00
Menuen er helstegt pattegris med tilbehør.
Bestil billetter til spisning her: KLIK

Jørgen ”Elvis” Billing

Siden de helt unge teenage år har Jørgen været en tro fan af Elvis Presley og har ved mange festlige lejligheder givet prøver på sin fortolkning af hans sange. ”Jeg forsøger ikke at lyde som en tro kopi af Elvis” udtaler Jørgen, ”men synger dem som jeg nu engang lyder”.

Sidste halvdel af Jørgens optræden bliver med sange fra en anden kendt kunstner – nemlig populære numre af Neil Diamond.

Jørgen spiller fredag d. 3. juni kl. 20:00 i LIONS Pavillonen til menu med Helstegt pattegris. Og igen til Byens Bedste Byfestbuffet lørdag d. 4. juni kl. 20.00.

Det er i LIONS Pavillonen. Billetter til spisning fredag her: KLIK og lørdag her: KLIK

Claus ”Lennon” Nielsen

Claus Nielsen har være hard core Beatles fan siden mordet på John Lennon i 1980. Claus fortolker både Beatles og solo numre, samt Eric Clapton, blues og andet godt fra 50-70’erne.

Claus spiller lørdag d. 4. juni kl. 19:00 i LIONS Pavillonen til Byens Bedste Byfestbuffet.
Bestil billetter til spisning her: KLIK

Yes2Day

Yes2day har eksisteret i over 15 år. Bandets fokus er på en blanding af 50’er, 60’er og mere aktuel musik som har nogle fælles træk: publikum morer sig, får lyst til at danse og musikken er rock ’n roll og blues baseret i alle mulige afskygninger. Fra Elvis til Ramones, Gary More, Bamses Venner til Gasolin’ og hvorfor ikke Shubidua med deres mest rockede numre, eller The Stones, eller vores egen interpretationer af The House of the Rising Sun, These Boots are made for Walking med flere?  Det vigtigst er, at vi er der for publikummet og ikke omvendt.  Bandet består af garvede musikere: Lene som forsanger (hun er i øvrigt også forsanger i et gospelkor). Morten som er en fantastisk lead guitarist, Jørgen en kraftfuld rytme guitarist, Piero på bas og Lars på trommerne. De sidste to lægger sådan et kraftigt bund til musikken, at man ikke kan  lade være med at danse. Vi skal nok ha’ det sjovt sammen.

Steamrollers

Brev fra en fan: ”Steamrollers er et fantastisk godt spillende rock/blues band. Men alle andre kunstneres musikgenrer og sange kan de lidt ”ældre” garvede musikgutter så sandelig også mestre

at fortolke så det løber en kold ned af ryggen som kuldegysninger. Det er for mit vedkommende meget lang tid siden at jeg har hørt et så godt og velspillende/samspillende orkester spille rock og bluesmusik så ”fanden-i-voldsk” godt, medrivende, forførende, begejstrende. Jens Madsen”.

Hennings Band

Vi har heddet lidt forskelligt gennem de mange år vi har spillet sammen (Fx Proud Mary, Hennings Spænding m.m.), lige nu er vi landet på blot “Hennings Band” – selvfølgelig fordi vores singleguitarist hedder Henning. De 3 andre er Carl (bas og sang), Mogens (rytmeguitar og sang) og Jan (trommer) – alle i den modne, men spilleglade alder.

Vi spiller mest rock og rul fra 50’erne, 60’erne og 70’erne – i 80′ fik vi børn og havde derfor ikke så meget tid til at lytte….så det er Clapton, Creedence, Stones, Cream, Who, Gasolin – blot for at nævne nogle. Det er blandet – det meste dansabelt!!